Ostseefewo24.com

ostseefewo24.com

ostseefewo24.com 

 

Neu! Ambulante Vorsorgekur in
Graal-Müritz

 

english version german version

Hyr din semesterbostad: två lägenheter i Graal-Müritz vid Östersjön.

the pier at Graal-Müritz
piren i Graal-Müritz

Välkommen till vackra Graal-Müritz. Bad-och kurorten Graal-Müritz ligger mellan Rostock och halvön Fischland-Darss , vid Östersjöns kust. Byn sträcker ut sig längs fina sandstränder och omges av det största sammanhängande skogsområde i norra Tyskland.
Långa leder längs kusten och genom skogen är perfekta för de som tycker om att vandra och cykla. På grund av sitt läge är Graal-Müritz den idealiska platsen för att utforska sevärdheterna i Mecklenburg-Vorpommern.

 

 

the beach at Graal-Müritz
stranden i Graal-Müritz

Tillbringa din semester eller några dagar i moderna och bekväma lägenheter. Den första lägenheten har två rum och det finns tillräckligt med utrymme för tre personer, den andra med tre rum för högst fem personer. Till varje lägenhet hör en parkeringsplats och ett förråd för cyklar, båda belägna på egenskapen.
Efter bara 600 meter når du den vackra, finsandiga Östersjöstranden.

 

 

the apartment house
Längenheten Byggnaden

Huset med de två lediga lägenheterna färdigställdes i oktober 2009. Sammanlagt finns det nio lägenheter i huset. De två lägenheterna ligger på första våningen. Varje lägenhet har en fin balkong i syd / väst-läge. Efter ett besök på stranden eller en utflykt kan du avsluta dagen med ett glas vin på balkongen. Boka din semester i Tyskland.
Nukan du bokadin semesteri Tyskland.

[Startseite] [Objekt 1 Mittelweg] [2 Raum Ferienwohnung] [3 Raum Ferienwohnung] [Objekt 2 Alexandrastr.] [Fewo Alexandra] [Preise / Buchung] [Sparangebot] [Buchungsanfrage] [Anreise] [Graal-Müritz] [Ausflugsziele] [Links/Partner] [Impressum] [Datenschutz]